Radio Smart FM este un proiect aparut in urma cu 8 ani din dorinta de a asigura informatia culturala si sociala necesara publicului.

smart fm

Odata cu relansarea SmartFM publicul va descoperi un produs radio proaspat, dinamic si elegant. Smart FM este şi un proiect necesar pentru dezvoltarea si promovarea evenimentelor culturale, pentru sustinerea artistilor si noilor talente.

SPECIFIC
Formatul muzical Adult Contemporary sustine continutul editorial, iar dezvoltarea canalelor muzicale specializate în mediul online reprezinta o alta prioritate a postului. Genurile muzicale pop, folk, jazz si blues beneficiaza de o atentie deosebita.

PROGRAME
Programele sunt formate din  multe buletine de stiri, informatii si rubrici sociale si culturale precise, emisiuni de teatru si film, iar momentele dedicate artistilor consacrati sau tineri debutanti sunt nenumarate.

ECHIPA
SmartFM se compune dintr-o echipa de DJ și jurnalisti radio cu experienta, capabili sa comunice eficient și pe intelesul publicului tot ce este esential in societate.

Marius Tuca, Marius Manole, Dorina Chiriac, Rodica Mandache, Adrian Oianu, Patrizia Paglieri, Ioana Moldovan, Adina Halas, Alina Manole, Steluta Rosca Stanescu.