Etno TV este singura televiziune de folclor si muzica populara din Romania, fiind primul post de televiziune care si-a asumat rolul de a pastra si populariza comorile etnografice si folclorice romanesti.

Reper de traditii si datini populare, EtnoTV isi propune sa mentina vie dragostea pentru folclor a tuturor romanilor, atat de acasa cat si de peste hotare.

PROGRAME

Muzica reprezinta 65% pondere din totalul programelor difuzate, restul grilei fiind format din productie locala de divertisment (concursuri si emisiuni). Statia descopera si promoveaza artistii populari, revitalizand elemetele specifice culturii traditionale romanesti. In afara programelor din grila, statia organizeaza si transmite spectacole si evenimente folclorice.

Perpetuarea traditiilor si spiritualitatilor romanesti.

Etno TV

TARGET&AUDIENTA

Publicul vizat este atat cel din mediul URBAN, cat si cel din mediul rural, statia situandu-se in primele 15 la nivel national si in primele 20 statii TV, la nivel urban.

Taraf TV– singura televiziune din Romania, ce difuzeaza muzica de petrecere, target principal fiind persoanele cu varste cuprinse intre 18-49 ani.